ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Από τους κατοίκους της οδού 25ης Μαρτίου στον Αμπελώνα πήραμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ασφαλτόστρωση στην τομή που προκλήθηκε για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης. Στην επιστολή με την οποία καλούνται οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΤ να πραγματοποιήσουν άμεσα ελέγχους αναφέρονται τα εξής:

 Η ασφαλτόστρωση της 25ης Μαρτίου, έγινε επί δημαρχίας του κ. Ζησιάδη με την οικονομική συνδρομή και των κατοίκων της (40.000 δρχ. περίπου κάθε οικογένεια).

Οι τομές του δικτύου αποχέτευσης στο συγκεκριμένο δρόμο ασφαλτοστρώθηκαν μετά από ένα χρόνο με τη γνωστή σ’ όλους ταλαιπωρία απ’ τη σκόνη και τη λάσπη.

Κι ενώ περιμέναμε όλοι ότι θα γίνει σωστή δουλειά, διαπιστώσαμε ότι ή εταιρεία που ανέλαβε το έργο δεν επέλυσε για οικονομικούς λόγους όλα τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε. Συγκεκριμένα, κατά μήκος των τομών, τα βαριά φορτηγά της εταιρείας ρηγμάτωσαν την παραπλεύρως κείμενη παλιά άσφαλτο και προκάλεσαν πολλά βαθουλώματα. Η ρηγμάτωση και η καθίζηση εγκυμονούν κινδύνους τόσο για τα τροχοφόρα, όσο και για την καινούργια άσφαλτο. Γι’ αυτό παρακαλούμε τους επιβλέποντες μηχανικούς του Δήμου να παρέμβουν άμεσα ώστε να αξιολογήσουν τη ζημιά και να παρέμβουν άμεσα για την επούλωση των πληγών που η εταιρεία δημιούργησε, πρίν είναι αργά.

Με εκτίμηση,

Οι κάτοικοι της οδού 25ης Μαρτίου του Αμπελώνα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ