ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνταξιούχος από χθες ο διευθυντής Πέτρος Οντούλης

Συνταξιοδοτήθηκε χθες και επίσημα ο διευθυντής του δήμου Τυρνάβου Πέτρος Οντούλης ο οποίος υπηρέτησε το δήμο από το 1983 μέχρι σήμερα, ευρισκόμενος σε θέσεις ευθύνης από το 2006, ενώ διευθυντής έγινε το 2009. Παράλληλα συμμετείχε στο υπηρεσιακό συμβούλιο και σε διάφορες επιτροπές.

Στη μακρά του θητεία στο δήμο Τυρνάβου ο κ. Οντούλης συνεργάστηκε με 8 δημάρχους οι οποίοι τον είχαν στενό και έμπιστο συνεργάτη, αφού κατά γενική ομολογία είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι τα θέματα της αυτοδιοίκησης φροντίζοντας να ενημερώνεται για όλες τις αλλαγές που γίνονται και είναι πάρα πολλές όλα αυτά τα χρόνια με τα διάφορα προγράμματα συνενώσεων, κ.λπ.

Με αφορμή τη συνταξιοδότησή του οι συνάδελφοί του διοργάνωσαν χθες μία συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δ.σ. κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια εξαίροντας το ήθος και την εργατικότητά του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων που ευχαρίστησαν τον κ. Οντούλη για την άψογη συνεργασία όλων αυτών των χρόνων ενώ του επιφύλαξαν και μία έκπληξη αφού με χρήματα που συγκέντρωσαν του πρόσφεραν ένα ταξίδι για δύο άτομα που θα διοργανώσει το τουριστικό γραφείο Mandelas Tours σε χρόνο και τόπο που εκείνος θα επιλέξει για να έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί με αφορμή την αλλαγή σελίδας στη ζωή του. Από την πλευρά του ο κ. Οντούλης, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τη δημοτική αρχή για τη συνεργασία, τους συναδέλφους του όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για τη συνεργασία αλλά και για την συγκινητική χειρονομία τους.

Να του ευχηθούμε και εμείς από το paidis.com ότι καλύτερο στη νέα του ζωή σαν συνταξιούχος και να τον ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ