ΔΕΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ελασσόνας καλεί τους καταναλωτές να προσέλθουν στην επιχείρηση, για να διακανονίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους και να αποφύγουν έτσι πιθανή διακοπή υδροδότησης.

Η ΔΕΥΑ ενημερώνει ότι, μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και των δυσκολιών στις μετακινήσεις, δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020 με ένα εξαιρετικά ευνοϊκό πρόγραμμα δόσεων.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος κ. Ιππ. Τζιουμακλής δήλωσε: «Η δημοτική επιχείρηση προσπαθεί καθημερινά να υπάρχει καθαρό και πόσιμο νερό σε όλους τους καταναλωτές σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας. Η παροχή όμως άφθονου και καθαρού νερού σε μια εποχή που το ποιοτικό νερό αποτελεί δυσεύρετο αγαθό προϋποθέτει και μια υγιή επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια έχουν συσσωρευτεί πολλές ληξιπρόθεσμες οφειλές και πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι μόνο η έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να αντιμετωπίζει τις καθημερινές βλάβες, να κάνει τους προληπτικούς ελέγχους για την ποιότητα του νερού, τις συντηρήσεις του υφιστάμενου συστήματος ύδρευσης και αποχέτευσης. Καλούμε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, να τις ρυθμίσουν άμεσα, ώστε να μην υποχρεωθεί η επιχείρηση να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ