Η ΔΑΚΕ ΔΕ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Μετά το πέρας μιας ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς για όλους μας, η Δ.Α.Κ.Ε. Ν. Λάρισας εύχεται ολόψυχα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων καλή επιτυχία. Ευχόμαστε από καρδιάς όλοι οι υποψήφιοι να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και να μη σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν για να πετύχουν τα όνειρά τους.

Οι όποιες δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και μας φέρνουν πιο κοντά στο όποιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες, κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σας, που είχε κόπο, προσπάθεια αλλά και πολλές όμορφες στιγμές, που θα θυμάστε για χρόνια. Η συμμετοχή σας και μόνο στις εξετάσεις ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο μέλλον σας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η ίδια η εμπειρία σας δυναμώνει. Ο δρόμος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν είναι ούτε η μοναδική ούτε η τελευταία ευκαιρία, για την πραγματοποίηση των ονείρων σας, καθώς υπάρχουν πολλές άλλες και προκλήσεις.

Με συμπαραστάτες και αρωγούς τους γονείς σας, πορεύεσθε μέσω αυτής της δοκιμασίας στην αφετηρία της ενηλικίωσης και στην είσοδό σας  στον επαγγελματικό στίβο.

Καλή δύναμη στους συναδέλφους μας που ως επιτηρητές,  βαθμολογητές και μέλη επιτροπών συνέβαλαν και θα συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων την κρίσιμη αυτή περίοδο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί απέδειξαν πόσο νοιάζονται για τους μαθητές τους προσφέροντάς τους ό,τι είναι δυνατόν  εν μέσω πανδημίας. Ως εκπαιδευτικοί θα πράξουμε το χρέος μας απέναντι στους μαθητές.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ