ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Μήνυμα του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Kόκουρα προς τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Αγαπητά μου παιδιά σίγουρα η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί την πρώτη σας μεγάλη δοκιμασία στο νέο στίβο της ζωής και γι΄αυτό η σκέψη μου και η θετική μου ενέργεια είναι κοντά σας.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν αφενός μεν τον επίλογο της αξέχαστης σχολικής ζωής, αφετέρου την απαρχή μιας νέας φοιτητικής ζωής, ενός νέου κύκλου στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση. Ζήστε την εμπειρία αυτή, τον εξεταστικό μαραθώνιο με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και να ξέρετε ότι στο τέλος θα είστε νικητές.

Γνωρίζω ότι διανύσατε με επιτυχία μια δύσκολη χρονιά, λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοιού, αλλά με υπομονή και ωριμότητα σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Με αυτά τα στοιχεία, συνεπικουρούμενα από αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θεωρώ ότι θα ανταπεξήλθατε εξίσου με επιτυχία σε αυτή την δοκιμασία και πως στο τέλος, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Ακόμη κι αν δεν φτάσετε στην …Ιθάκη σας, να ξέρετε ότι το ταξίδι που θα κάνετε θα σας κάνει πιο έμπειρους και δυνατούς.

Η δημοτική αρχή Τυρνάβου έκανε όλα όσα έπρεπε, προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη διεξαγωγή των εξετάσεων, ενώ πρόσφατα διαπίστωσε από κοντά τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των εξεταστικών κέντρων.

Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας με αγάπη και φροντίδα. Στους γονείς σας, που σαν άλλοι συνταξιδιώτες πορεύθηκαν μαζί σας με υπομονή και στοργή, στο επίμονο μα όμορφο αυτό ταξίδι, και στους καθηγητές σας, οι οποίοι χρόνια τώρα συμβάλουν αποφασιστικά με τις γνώσεις και την προσφορά τους, ώστε η επαρχία Τυρνάβου να κυριαρχεί στον πίνακα των επιτυχιών, όταν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία σε όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ