ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία γιόρτασαν το βράδυ της Παρασκευής παίκτες και διοίκηση του Γ.Σ Τυρνάβου, ενώ στο όμορφο δείπνο που ήταν προσφορά της Χρ. Κουτιού το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της ανδρικής ομάδας, όπως και ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας και ο αντιδήμαρχος Λ. Μανδηλάς.

Περίσσευαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία στο κέντρο «Πανελλήνιο» του Τυρνάβου, εκ των χορηγών της ομάδας, με τον πρόεδρο Ν. Κυρατζή και τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο του τμήματος Γ. Ευαγγέλου να ευχαριστούν τους παίκτες για την αγωνιστικότητα, το πείσμα και το ήθος τους που έφεραν την επιτυχία, όπως και τους φιλάθλους και τους χορηγούς για τη στήριξή τους.

«Ο στόχος παραμένει, σε βάθος 5ετίας φιλοδοξούμε να αγωνιζόμαστε στις εθνικές κατηγορίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγέλου, προσθέτοντας πως ο Γ.Σ Τυρνάβου θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν, με τον σχεδιασμό για την απόκτηση παικτών να προχωρά απρόσκοπτα.

Από την πλευρά του ο αθλητής Ζ. Κότσιρας, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ευχαρίστησε τη διοίκηση για τη στήριξη που τους παρείχε, εξαίροντας τη στάση της και περιγράφοντας επαγγελματικούς χειρισμούς πρωτόγνωρους για ένα σωματείο που αγωνίζεται σε τοπικό επίπεδο.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε γνωστό μπαρ της Λάρισας, με τον ιδιοκτήτη του και πρώην παίκτη του συλλόγου Θ. Καρρά να συγχαίρει όλους για την επιτυχία, ενώ τα φλας πήραν φωτιά, με τον Γ. Ευαγγέλου να φωτογραφίζεται ανάμεσα στα αδέλφια Μουσουλή που χαρακτηρίστηκαν ως η αποκάλυψη του πρωταθλήματος.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ