ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Στο Αγρίνιο ταξίδεψε η ΑΕΛ, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out αντιμετώπισε τον τοπικό Παναιτωλικό ψάχνοντας τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς, για να φύγει τελικά ηττημένη με σκορ 3-0 μετά από κακή εμφάνιση.

Αναγνωριστικά τα πρώτα 15΄λεπτά του αγώνα, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τον Ντάουντα και τους «βυσσινί» να κλείνουν τους χώρους και να επιτίθενται κυρίως από τα πλάγια, ενώ οι γηπεδούχοι έχοντας μια ανούσια κατοχή της μπάλας απείλησαν στο 21’, με τον ιδιαίτερα ορεξάτο Ρόσα να πιάνει το σουτ εντός περιοχής στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 29’ ο Βινίσιους για λογαριασμό της ΑΕΛ βρήκε τον χώρο και πλάσαρε, με τον κίπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει, ενώ στο 40’ ο Ρόσα γύρισε επικίνδυνα την μπάλα παράλληλα με την εστία του Κρίστινσον, με τον Μούζεκ να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Με τον Ντάουντα καλά κλεισμένο από τον Μάρκοβιτς ο Ρόσα απείλησε και πάλι στο 43’, με το πλασέ του να περνά άουτ, ενώ στην κόντρα σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς εξουδετέρωσε ο κίπερ του Παναιτωλικού και στις καθυστερήσεις (45’ +2’) η ΑΕΛ κατέγραψε την καλύτερη στιγμή της, όταν κοντινό πλασέ του Μιχαήλ μπλόκαρε ο Φερνάντες.

Στο 53’ ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί, όταν ο Μουνιέ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μιχαήλ, έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του, ενώ στο 60’ ο σκόρερ του αγώνα τράβηξε πάνω του την άμυνα, γύρισε στον Ντάουντα και εκείνος με σουτ νίκησε τον Κρίστινσον για το 2-0!

Η ομάδα του Αγρινίου καλύτερη στο δεύτερο μέρος «κλείδωσε» τη νίκη στο 77’, όταν ο Ρόσα βρήκε δεξιά τον Μουνιέ και εκείνος με άψογο πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ για το 3-0.

Στις καθυστερήσεις τίποτα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να αποχωρεί ηττημένη, μην καταφέρνοντας για δεύτερη αγωνιστική να πανηγυρίσει νίκη στο ειδικό πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντες, Κέβιν, Λιάβας, Μαλής, Τζανακάκης (12’ Τσιγγάρας λ.τ.), Άλβαρες (79’ Μιμίτο), Ντίας, Ντάλσιο (85’ Λουσέρο), Ρόσα, Μουνιέ (85’ Αριγίμπι), Ντάουντα

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ (79’ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε (85’ Λουφάκης), Σετσέροβιτς (56’ Γκαζάλ), Μπούστος (79’ Στελιάνο Φιλίπ), Σίλβα (56’ Ασούμπρε), Παπάζογλου

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: AgrinioPress.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ