ΜΕ ΤΟΝ ΑΠ. ΚΟΜΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΝΛ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση με τον εκτελούντα χρέη διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολο Κομνό, είχαν την Τρίτη 16 Ιουνίου, μέλη του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσαν ο Συντονιστής του Τμήματος Υγείας, Γιάννης Καριπίδης και τα μέλη, Σπύρος Μητρούλας, Καίτη Παληγιάννη και Ντίνα Παπαχρήστου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ για την προβολή και προώθηση του επικαιροποιημένου προγράμματος «Μένουμε Σπίτι ΙΙ», με τις προτάσεις και τα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία του covid-19.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο «Κουτλιμπάνειο» Νοσοκομείο της πόλης.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας επανέλαβαν τα πάγια αιτήματα του κόμματος για προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μονιμοποίηση των επικουρικών γιατρών, ένταξη νοσηλευτών και εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στα βαρέα και ανθυγιεινά, τη βελτίωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ΓΝΛ, καθώς και την πλήρη αντίθεσή τους σε κάθε διαδικασία ΣΔΙΤ στα νοσοκομεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ