ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Σε μια αθλητική χρονιά γεμάτη ανατροπές, που διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, καθώς στις 4 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ – άουτ την ομάδα της Αγριάς, στο Κλειστό Γήπεδο των Φαρσάλων, με τον νικητή να κερδίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η Αμπελωνίτικη ομάδα μπορεί να θεωρηθεί και “αδικημένη”, καθώς όλα τα εισιτήρια ανόδου, που δόθηκαν στις ομάδες, δόθηκαν με βαθμολογικά κριτήρια και χωρίς αγώνες, ενώ στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Γ.Σ. Αμπελώνα αν και αγωνιζόταν σε πιο δύσκολο όμιλο και έχει καλύτερο goal average από την Αγριά (1,335 – 1,305), εν τέλει αποφασίστηκε η διεξαγωγή αγώνα για την ανάδειξη του καλύτερου δεύτερου των δύο ομίλων.

Η ΕΣΚΑΘ με έγγραφό της από τις 16/6/2020 και με Αρ.Πρωτοκόλλου 69, αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα στις 4 Ιουλίου στα Φάρσαλα στις 5μ.μ και στον Αμπελώνα, ήδη έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί 100% έτοιμη στο μεγάλο ραντεβού.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό με όλους τους παίχτες να βρίσκονται στη διάθεση των προπονητών Λ.Χαντζιάρα και Α. Γιαννόπουλου και τη διοίκηση κοντά τους.

Το Δ.Σ του Γ.Σ.Αμπελώνα σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό, σήμα κατατεθέν των Αμπελωνιτών είναι ότι στις αδικίες, σηκώνουμε το κεφάλι ακόμα ψηλότερα.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές και τους παίχτες μας, είμαστε έτοιμοι και δυνατοί και στις 4 Ιουλίου πάμε να δώσουμε άλλον ένα αγώνα, πεντακάθαροι και περήφανοι.

Καλή επιτυχία στα αγόρια μας.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ