ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αγανακτισμένη δηλώνει αναγνώστρια του paidis.com που επιχείρησε να διασχίσει σήμερα το πρωί πεζοδρόμιο στο κέντρο του Τυρνάβου με καρότσι στο οποίο βρισκόταν μικρό παιδί και δυστυχώς αναγκάστηκε όχι μόνο να κατέβει από το πεζοδρόμιο αλλά χρειάστηκε να προσπεράσει με κάθε κίνδυνο από την εξωτερική πλευρά και φορτηγάκι για να συνεχίσει τη διαδρομή της προς το σπίτι της.

Η συγκεκριμένη αναγνώστρια που έστειλε και σχετική φωτογραφία η οποία αποδεικνύει την κατάσταση, υποστηρίζει ότι συγκεκριμένος επαγγελματίας όχι μόνο άπλωσε τους πάγκους με τα εμπορεύματά του, αλλά πάρκαρε δίπλα από το πεζοδρόμιο μπροστά από το κατάστημά του και το αυτοκίνητό του προκαλώντας τεράστια προβλήματα όχι μόνο στους πεζούς, αλλά και στα αυτοκίνητα που κινούνται στο δρόμο.

Δικαιολογημένα ρωτάει αν υπάρχουν κανονισμοί για τους κοινόχρηστους χώρους ώστε να επέμβει ο δήμος για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και ρωτά τους αστυνομικούς αν βλέπουν την καραμπινάτη παρανομία.

Σ.Σ.: Δεν θα δημοσιεύσουμε στην παρούσα φάση τη φωτογραφία επειδή αφορά ιδιώτη, τον οποίο φωτογραφίζει επαρκώς, ευελπιστώντας ότι θα συμμορφωθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ