ΣΟΥΒΛΕΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΝΙ ΣΤΗ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με δεδομένη την ανταπόκριση του κόσμου και την ικανοποίηση των καλοφαγάδων που την επισκέπτονται η ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα επεκτείνει τις ημέρες που θα σερβίρει κρέατα στη σούβλα.

από Πέμπτη μέχρι Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στην ταβέρνα θα βρίσκεται κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό ενώ κάθε Παρασκευή θα σας περιμένει και αρνί γάλακτος στη σούβλα.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας και κρέατα στη σούβλα, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα με κεμπάπ και ψητό αρνί, γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός για τις καλοκαιρινές εξόδους σας σε ένα υπέροχο φυσικό καταπράσινο δροσερό περιβάλλον στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία, δίπλα ακριβώς στη σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com