ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΑΚΛ

Κούκλα και το παρκέ στο κλειστό του Αγ. Θωμά

Χρειάστηκαν να περάσουν πάνω από 4 δεκαετίες για να ικανοποιηθεί πάγιο αίτημα των αθλούμενων στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του ΕΑΚΛ προκειμένου οι αρμόδιοι να βρουν χρόνο και χρήμα για την αντικατάσταση των σωληνώσεων τόσο στην Ολυμπιακή όσο και στην παιδική πισίνα του.

Ευχάριστα τα νέα και για τους αθλούμενους στο κλειστό του Αγ. Θωμά, όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του παρκέ και των εσωτερικών χώρων του γυμναστηρίου.

Χαρακτηριστικά τα «τιτιβίσματα» του υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και πολλά τα μπράβο στη διοίκηση του ΕΑΚΛ, άλλο που οι παρεμβάσεις χρειάστηκε δεκαετίες ολόκληρες για να γίνουν.

«ΛΑΡΙΣΑ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Αντικατάσταση σωληνώσεων, αυτής της ντροπής, του αίσχους για τη δημόσια υγεία, στις δύο πισίνες, την Ολυμπιακή και την παιδική, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚ, μετά από 45 χρόνια! Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση των συνθηκών αθλητών & αθλουμένων».

ΛΑΡΙΣΑ-ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ Ολική εσωτερική ανακαίνιση του γυμναστηρίου, έπειτα από 25 χρόνια! Το παρκέ σαν καινούργιο για να παίζουν με ασφάλεια μπάσκετ, βόλεϊ & χάντμπολ! Αναβάθμιση όλης της εγκατάστασης για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας. Μπράβο στη διοίκηση του ΕΑΚ», ανέβασε στο twitter ο κ. Αυγενάκης.

«Εντάξει παιδιά, να πάμε καλά και ας αργήσουμε» σχολίασε ο Λαρισαίος και κάπως έτσι τα αυτονόητα γίνονται ειδήσεις…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ