ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Απάντηση στον Δήμαρχο Λαρισαίων για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στη Γιάννουλη

«Διαβάσαμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την απάντηση του Δήμαρχου στην πρόταση  μας για τη  δημιουργία  αθλητικού κέντρου  στη Γιάννουλη έτσι ώστε να καταστεί Πανελλήνιο  κέντρο αθλητισμού .  Υποστήριξε ο δήμαρχος Λαρισαίων πως «σε ό,τι αφορά στην πρόταση της μείζονος μειοψηφίας για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή της Γιάννουλη, προς το παρόν, έχουμε ενστάσεις.

Η Γιάννουλη βρίσκεται πολύ κοντά σε πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων, και σίγουρα από την πόλη της Λάρισας δεν φαίνεται να λείπουν οι αθλητικές υποδομές.»

Σύμφωνα δηλαδή με την άποψη του κ. Δήμαρχου δεν θα έπρεπε συνοικίες της Λάρισας όπως π.χ. το Αβέρωφ ή η Νέα Πολιτεία  να έχουν δικές τους αθλητικές εγκαταστάσεις  γιατί υπάρχουν σε άλλες συνοικίες όπως στο Αλκαζάρ. Ή δεν θα έπρεπε η Γιάννουλη να έχει αγροτικό ιατρείο γιατί υπάρχουν δυο νοσοκομεία στη Λάρισα  και προφανώς δεν θα έπρεπε να έχει χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων γιατί υπάρχουν  στη Λάρισα. Ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να έχει ούτε σχολεία, αφού η πόλη της Λάρισας έχει σχολεία ».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωση – απάντηση στον δήμαρχο Λαρισαίων η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο κα Ρένα Καραλαριώτου, ενώ συνεχίζει λέγοντας:

Να ενημερώσουμε  τον Δήμαρχο ότι η Γιάννουλη είναι μια πολύ μεγάλη κοινότητα με πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκων , δικαιούται να είναι αυτοτελής σε όλους τους τομείς και σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί τον φτωχό συγγενή του Δήμου Λαρισαίων .  Καλούμε την δημοτική αρχή να αλλάξει άποψη για την Γιάννουλη και να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της και την ανάπτυξη της .

Η Γιάννουλη έχει μακρά ιστορία σε θέματα αθλητισμού , έχει ανθρώπους , σωματεία και ομάδες που γνωρίζουν τα θέματα και μπορούν να προσφέρουν με τις απόψεις τους μέσα από ένα γόνιμο διάλογο .

Η Γιάννουλη αξίζει πολύ περισσότερα .

Καλούμε τον Δήμαρχο να εξετάσει την πρόταση μας για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου , να επισκεφτεί την περιοχή για  να ενημερωθεί , να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του αθλητισμού  και όλοι μαζί να αναδείξουμε τη Γιάννουλη σε μια σύγχρονη, πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική συνοικία», καταλήγει στην ανακοίνωση της η κα Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ