ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤOY ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΖΩΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Παντελής έλλειψη ευελιξίας και πρωτοβουλιών χαρακτηρίζει δυστυχώς χρόνια ολόκληρα το αθάνατο ελληνικό δημόσιο, με την περίπτωση που καταγράφηκε την περασμένη Τρίτη στη Λάρισα και αφορά στη ΔΕΗ να μην έχει προηγούμενο, αφού χρειάστηκε επέμβαση στα κεντρικά της υπηρεσίας στην Αθήνα για τον απεγκλωβισμό ενός ζώου!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες διαπίστωσαν πως ένα γατάκι καλούσε σε βοήθεια νιαουρίζοντας επίμονα, αφού είχε εγκλωβιστεί σε φρεάτιο της ΔΕΗ επί της οδού Νικοδήμου, στο κέντρο της Λάρισας, ωστόσο μάταια τηλεφωνούσαν επί δύο 24ωρα στην υπηρεσία προκειμένου να «ξεκλειδώσει» το φρεάτιο για να ακολουθήσει η απελευθέρωση του ζώου.

Οι άνθρωποι έγιναν «μπαλάκι», με την παραπομπή τους από το ένα τηλεφωνικό νούμερο στο άλλο και από τον έναν υπάλληλο σε δεύτερο και πάει λέγοντας, ενώ η περιπέτεια του συμπαθούς τετράποδου έληξε με την παρέμβαση του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αθήνα.

Μέλη του συλλόγου βρήκαν τη λύση μετά από απανωτά τηλεφωνήματα και λίγο πριν φτάσουν στα όριά τους ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα για τη διευθέτηση του θέματος, ενώ το φρεάτιο τελικά ξεκλειδώθηκε για να ακολουθήσει επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που μεσάνυχτα Τρίτης προχώρησε σε απεγκλωβισμό του ταλαιπωρημένου ζώου.

Το γατάκι τα κατάφερε και πλέον απολαμβάνει τη φροντίδα και τα χάδια των πολιτών που το εντόπισαν, οι οποίοι και προχώρησαν στην υιοθεσία του.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com