ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ…ΆΦΩΝΟΙ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Ως γνωστόν, το ζήτημα της διαχείρισης και προστασίας των υδάτινων πόρων μιας περιοχής είναι κομβικής , ζωτικής θα λέγαμε , σημασίας για ευνόητους λόγους, που άπτονται αναμφιβόλως περιβαλλοντικών, παραγωγικών και κοινωνικών παραμέτρων.

Στο πλαίσιο αυτό, η έκπληξή μας υπήρξε μεγάλη , καθώς διαπιστώσαμε την ουσιαστική… ανυπαρξία του Δήμου Τυρνάβου στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε προ ημερών στη Υποεπιτροπή Υδάτων της Βουλής για το ζήτημα της μόλυνσης του Τιταρησίου.

Ενώ ο Περιφερειάρχης ήταν παρών, ενώ  αυτοδιοικητικοί όμορων Δήμων έδωσαν το παρών, διεκδικώντας πόρους και έργα για τις περιοχές τους, ενώ οι τοπικοί βουλευτές ήταν παρόντες, ενώ τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας ήταν παρόντα , η εκπροσώπηση του Δήμου Τυρνάβου υπήρξε για γέλια και για κλάματα, ουσιαστικά βουβή και ανύπαρκτη.

Πού ήταν ο κ. Κόκουρας ή πού ήταν ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος,  για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Δήμου Τυρνάβου και της κοινωνίας του στο μέγιστο αυτό ζήτημα της προστασίας των υδάτινων πόρων της περιοχής μας;

Προφανώς, για ακόμα μια φορά, για ακόμα ένα μεγάλο ζήτημα,  ήταν θλιβερά απόντες και…βουβοί.

Αξίζουν πράγματι τον  μισθό τους. Άλλωστε, γι αυτόν μόνο γίνονται λαλίστατοι και γαντζώνονται στα καρεκλάκια τους, μολονότι τους ξεμπρόστιασε για τα καλά πρώην συνάδελφός τους αντιδήμαρχος, ο οποίος  δεν άντεξε τα καραγκιοζιλίκια και παραιτήθηκε μεγαλοπρεπώς, για να διασώσει προφανώς την αξιοπρέπειά του ο άνθρωπος.

Τουλάχιστον αυτός κατάλαβε νωρίς την κατρακύλα…των αφώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ