ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Αραβώση συνάντησε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του δήμου Τεμπών, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό πρόβλημα των κασταναιώνων στην περιοχή της Ιστορικής κοινότητας Αμπελακίων, την ενεργοποίηση του Προγράμματος για την «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων – ΤΠΣ»,  καθώς και άλλα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, όπου συμφωνήθηκε να υπάρχει αγαστή συνεργασία προς όφελος των πολιτών του δήμου Τεμπών.

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Μανώλης επεσήμανε τα εξής:

«Με τον Γ. Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας, προς όφελος των πολιτών. Προσπάθειά μας είναι να επιδιώκουμε συνεργασίες και συνέργειες καθώς και να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τους πολίτες του δήμου μας και όχι μόνο. Ως δημοτική Αρχή στόχος μας είναι οι παρεμβάσεις που κάνουμε να έχουν κοινωνικό πρόσημο και έτσι πορευόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ