3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στον 9ο καλλιτεχνικό διαγωνισμό του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. κερδίζοντας το 3ο βραβείο. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: « Μπαίνοντας στα παπούτσια του Άλλου… Συνδέομαι». Διαγωνίστηκαν 150 συνεργατικά έργα από 450 μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης.

Το σχολείο συμμετείχε με έργα μαθητών των δύο τμημάτων της Ε΄τάξης. Την καλλιτεχνική καθοδήγηση των μαθητών είχε η δασκάλα Εικαστικών του σχολείου κ. Ελπίδα Χαρακτσή. Οι μαθήτριες ,που με το τόσο συμβολικό έργο τους, κατάφεραν να αποσπάσουν το 3ο βραβείο (για την Α/θμια εκπ/ση) είναι οι: Τσότσα Ασπασία και Ντόβα Αικατερίνη.

Η απονομή των βραβείων έγινε την Πέμπτη 18- 6 – 2020 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πρόληψης. Στην τελετή βράβευσης των έργων παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν τις διακρίσεις των παιδιών ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης κος Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Θεσσαλίας κος Γιώργος Δοδοντσάκης, η Δ/ντρια Α΄θμιας Εκπ/σης κ. Σοφία Παπαδοπούλου, η Υπεύθυνη του Τμήματος Σχ. Δραστηριοτήτων κ. Κων/να Χατζημίχου, μέλη του Δ.Σ. Ο.ΚΑ.ΝΑ, οι γονείς των παιδιών και εκπαιδευτικοί των σχολείων που βραβεύτηκαν.

Όλοι ευχαρίστησαν τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης για τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούν και εντάσσουν τα σχολεία μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παιδιά να σκεφτούν, να κινητοποιηθούν και να εκφραστούν εικαστικά για θέματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους και μας ακουμπούν όλους.

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο και τα μέλη του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Λάρισας για την φιλοξενία τους και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς εδώ και πολλά χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ