ΝΤΟΥΜΑΝΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ

Δήλωση της βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Αννας Βαγενά

Ένα τερατώδες σκάνδαλο, τελικά έγινε μία υπόθεση, που τελικά είναι σκευωρία, σύμφωνα με το μεγάλο γραφείο τύπου της κυβέρνησης, τη μεγάλη αγκαλιά για τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ. Ονόματα δεν λέμε, λίστα με ποσά ανά μέσο δεν δημοσιοποιούμε και αυτί δεν ιδρώνει.

Το ότι ο σύζυγος της εισαγγελέως Ελένης Ράικου, γιατρός Λάζαρος Καρνέσης, ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη, καθώς, σύμφωνα με επίσημο πόρισμα του ΕΟΠΥΥ, φέρεται να ζημίωσε με 1.700.000 ευρώ το ελληνικό Δημόσιο με κατευθυνόμενες συνταγογραφήσεις, χωρίς μάλιστα να έχει καν εξετάσει τους ασθενείς, δεν είναι σημαντική είδηση.

Το ότι δηλαδή ο σύζυγος της βασικής μάρτυρα κατηγορίας εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και παθητική δωροδοκία δεν είναι είδηση, το ότι από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί προκύπτει ότι η συνταγογράφηση του συγκεκριμένου γιατρού κατευθύνεται σε μεγάλα ποσοστά προς συγκεκριμένες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, όλα αυτά δεν είναι πληροφορίες με την οποίες χρειάζεται να σκοτίζουμε τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

Εν τω μεταξύ, όμως, οι μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, δηλαδή της σαμαρικής πτέρυγας της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ., να μετατρέψει το σκάνδαλο Novartis σε δήθεν σκευωρία γκρεμίζονται σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Εδώ, λοιπόν, έχουμε πνιγεί από το ντουμάνι, που λέγεται σκάνδαλο Novartis. Και ο  Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, δεν έχει δικαίωμα να ξέρει; Αυτός δεν είναι που πληρώνει τη λυπητερή και αυτής της «υπόθεσης»; Το μεγάλο γραφείο τύπου της κυβέρνησης θα του πει μία ακόμη ιστορία για να κοιμάται ήσυχος τη νύχτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ