ΑΨΟΓΟΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ…

Αψεγάδιαστη χαρακτήρισαν τη συγκέντρωση,  που οργανώθηκε με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια  από τον κ. Στέλιο Ροντούλη, τα μέλη του κλιμακίου της Ελληνικής Λϋσης που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Τύρναβο, σε μια κατά γενική ομολογία προβληματική για το κόμμα περιοχή, λόγω των όσων έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο στενός πλέον συνεργάτης του προέδρου του κόμματος υποδέχθηκε τον βουλευτή κ. Αντώνη Μυλωνάκη , τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Βασίλη Γραμμένο , τον Διευθυντή του κόμματος κ. Ευάγγελο Φανίδη, τον πρ. βουλευτή κ. Παύλο Μαρκάκη Παύλο και τον πολιτευτή κ. Δαμιανό Ζιώκα, ενώ στο γνωστό καφέ υπήρχαν εκπρόσωποι φορέων και φίλοι του κόμματος που αντάλλαξαν απόψεις υποβάλλοντας παράλληλα και αιτήματα εκπροσωπώντας επιμέρους κλάδους.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, “οι Σχολικοί Τροχονόμοι του Δήμου Τυρνάβου αιτήθηκαν την προσωπική παρέμβαση του κ. Βελόπουλου , για να μην μείνουν απλήρωτοι, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, κ. Δημ. Πούρικας υπέβαλε υπόμνημα με τις θέσεις του Συλλόγου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου κ. Μ. Ρίζος εξέφρασε αιτήματα των αποκλειστικών νοσοκόμων του νομού, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, κ. Κ. Πετμεζάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο της αγοράς, ενώ ο κ. Ζήσης Παρλίτσης, εκπροσωπών τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου, υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα με τα αιτήματα των κτηνοτρόφων και ζήτησε να συναντηθεί το Δ.Σ του Συλλόγου με τον κ. Βελόπουλο.
Επίσης, ο κ. Γιάννης Παπράς ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Μπουρανί ζήτησε να παύσει οποιαδήποτε δίωξη εις βάρος των μελών του Συλλόγου λόγω των απαγορεύσεων που ετέθησαν την περίοδο του κορωνοϊού, ο κ. Χρήστος Καραμούτης ως εκπρόσωπος της Φρουτοπηγής Πλατανουλίων ζήτησε την αναμόρφωση του Κανονισμού του ΕΛΓΑ ,για να εισπράττουν οι παραγωγοί τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, και επιπροσθέτως εξέφρασε το αίτημα της ένταξης των αχλαδιών στο καθεστώς της συνδεδεμένης ενίσχυσης,  ενώ ο κ. Θεόδωρος Περιλής, εκπροσωπών τον Σύλλογο Αμβυκούχων Τυρνάβου, υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα για το μείζον θέμα της αφαίρεσης της ονομασίας του Τσίπουρου από τους φυσικούς φορείς του, δηλαδή από τους  διήμερους αμπελοκαλλιεργητές , και ζήτησε την ευαισθητοποίηση όλων για
την προστασία και τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα του Τιταρησίου ποταμού.
Τέλος, έγγραφο υπόμνημα υποβλήθηκε και από τον πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου,  κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν τον τομέα της οινοποίησης, ενώ και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αργυροπουλίου, κ. Αποστόλης Βογιατζής έθεσε με παρρησία τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του χωριού του”.
Από την πλευρά του κλιμακίου της “Ελληνικής Λύσης” υπήρξε η δέσμευση πως όλα τα θέματα που ετέθησαν από τους ενδιαφερομένους θα προωθηθούν στον Πρόεδρο του Κόμματος, ενώ υπήρξε και η προσωπική υπόσχεση του κ. Μυλωνάκη ότι τα δίκαια  αιτήματα των Συλλόγων θα υποστηριχθούν με τρόπο μαχητικό εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της “Ελληνικής Λύσης”.
Αν μη τί άλλο πετυχημένη η παρθενική εμφάνιση του κ. Ροντούλη ως στενού συνεργάτη του κ. Βελόπουλου, αφού άνοιξε την πόρτα του Τυρνάβου στο κόμμα και παράλληλα εφοδίασε τον πρόεδρο και τους βουλευτές με πρωτογενή υλικό,  που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στις κοινοβουλευτικές εργασίες της Ελληνικής Λύσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ