Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τις θέσεις της για το θέμα της αναμόρφωσης της πλατείας του Τυρνάβου που προωθεί η δημοτική αρχή παρουσιάζει μέσω του paidis.com η “Δράση Πολιτών”, εκφράζοντας τη διαφωνία της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η δημοτική αρχή το όλο θέμα και επισημαίνοντας ότι στην παρούσα φάση άλλες είναι οι προτεραιότητες για την πόλη του Τυρνάβου.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της επισημαίνονται τα εξής:

“1) Θεωρούμε, καταρχήν, ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι το θέμα αυτό εισάγεται εκτάκτως σε μια δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου. Σίγουρα , θα έπρεπε να υπάρχει ένας καλύτερος προγραμματισμός των πραγμάτων, αντίστοιχος άλλωστε της σοβαρότητας του θέματος.

2) Πιστεύουμε ότι προτεραιότητα για τον Δήμο μας πρέπει να είναι η βόρεια ή η νότια παράκαμψη και ύστερα η Πλατεία. Εξάλλου, πρόσφατα ατυχήματα που συνέβησαν στον Τύρναβο υποστηρίζουν αναντίλεκτα την ορθότητα της θέσης μας.
3) Επίσης, φρονούμε ότι μεγίστη προσοχή θα πρέπει να αφιερωθεί στο ζήτημα του πάρκινγκ. Ήδη οικόπεδα ιδιωτών, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνταν για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων, κλείνουν το ένα μετά το άλλο, γεγονός που σημαίνει ότι επείγει να υπάρξει μια σοβαρή μέριμνα και μελέτη του Δήμου για το εν λόγω ζήτημα.
Συνεπώς, θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση το θέμα της Πλατείας μπορεί να περιμένει και η βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στα θέματα που θίγουμε με την τοποθέτησή μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ