ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΑΤΣΑΣ

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και η γυμνάστρια Δώρα Κότσιρα

Μεθοδικός στις μεταγραφικές κινήσεις του ο Γ.Σ Τυρνάβου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον νεαρό αθλητή Νίκο Μπαμπανάτσα, που επιστρέφει σε γνώριμα αγωνιστικά λημέρια μετά από απουσία τριών ετών.

«Μετά από απουσία τριών χρόνων ο Νίκος Μπαμπανάτσας επιστρέφει στον Tirnavos BC.
Ο Νίκος Μπαμπανάτσας αγωνίζεται ως play maker με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση κάνοντας γνωστή τη συνεργασία με τον καλαθοσφαιριστή.

Η γυμνάστρια Δώρα Κότσιρα

Νέο μέλος απέκτησε το τεχνικό επιτελείο του Γ.Σ Τυρνάβου, με την διοίκηση του συλλόγου να κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας για την νέα χρονιά με τη γυμνάστρια Δώρα Κοτσίρα η οποία θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητών της ομάδας.

Η Δώρα Κοτσίρα είναι 23 ετών και  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με προπονητική εμπειρία τριών χρόνων, ενώ στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια του Γ.Σ Τυρνάβου, του Φιλαθλητικού Λάρισας και του Ασκληπιού Τρικάλων.

«Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ Τυρνάβου και της ευχόμαστε μια αγωνιστική χρόνια με υγεία και επιτυχίες!!!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ