ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ

Δήλωση της βουλευτή Λάρισας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Άννας Βαγενά

Ποιος είναι παρακράτος; Αυτός που αποκαλύπτει τη ρεμούλα και τη διαφθορά ή αυτός που την κάνει και συγχρόνως παρανομεί με παράνομη μαγνητοφώνηση και χυδαία κοπτοραπτική των όσων κρυφά μαγνητοφώνησε;

Αναφέρομαι, φυσικά, στα τελευταία «αποκαλυπτικά στοιχεία» της κρυφά μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του Νίκου Παππά και του Σάμπυ Μιωνή. Τα «στοιχεία» αυτά έχουν σπεύσει από χτες όλα τα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση ΜΜΕ να διατυμπανίζουν, ενώ περνάν στα ψιλά ή δεν αναφέρονται καθόλου στις αποκαλύψεις τόσο για τη ζημία ύψους 1.700.000 ευρώ, που φέρεται να έχει επιφέρει στο ελληνικό Δημόσιο ο σύζυγος της Ελένης Ράικου με τις συνταγογραφήσεις προς μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, όσο και για τα 2.600.000 ευρώ, που φέρεται να πήρε ως μίζα ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.

Όσο και αν προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα και να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα, γνωρίζουν καλά ότι κανένα οικονομικό σκάνδαλο δεν βαραίνει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο και να ψάξουν. Αντίθετα, είναι ατελείωτα τα οικονομικά σκάνδαλα που βαραίνουν την κυβέρνηση της ΝΔ και τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό το γνωρίζει και ο κόσμος, όσο και αν προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον παραπληροφορήσουν. Ο κόσμος ξέρει καλά ποιος κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα και ποιος κατάφερε μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες, εξοικονομώντας και το τελευταίο ευρώ, να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών στρωμάτων του τόπου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ