ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μπρος σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν ντόπιοι αλλά και Λαρισαίοι λουόμενοι που την Τρίτη επέλεξαν τα παράλια της Πιερίας για το μπάνιο τους, αφού μια ανάσα από την ακτή του Παντελεήμονα και στο ύψος της γνωστής γαλαρίας που πλέον λειτουργεί ως πολυχώρος εστίασης έκανε την εμφάνισή του ένα αρματαγωγό!!

Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε η εμφάνιση βάρκας του Πολεμικού Ναυτικού, που προφανώς προχώρησε σε βυθομέτρηση προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα προσάραξης του εντυπωσιακού πλοίου, για να ακολουθήσει η εμφάνισή του που ξάφνιασε τους λουόμενους.

Περισσότερο εξοικειωμένοι με το θέαμα οι ντόπιοι, αφού κάτοικος της περιοχής με τον οποίο και επικοινωνήσαμε ανέφερε στο paidis.com πως δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται πολεμικό πλοίο στην περιοχή, καθώς το απαιτούμενο βάθος που έχουν τα νερά ευνοούν στην πραγματοποίηση ασκήσεων με σενάρια απόβασης στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη μας το αρματαγωγό παρέμεινε για κάτι περισσότερο από 15’ λεπτά στο σημείο και ανοίχτηκε και πάλι στη θάλασσα αφήνοντας πίσω του, εκτός από τα απόνερα, πολλά σχόλια μα και πλήθος εντυπώσεων!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B Gallaria

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ