ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τις διαδικασίες για την πρόσληψη ενός ακόμη συμβούλου που θα ασχολείται με θέματα Τύπου, αναμένεται να ξεκινήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com, ο δήμαρχος Τυρνάβου, μετά από την έγκριση της 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για το τρέχον έτος στο οποίο υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση της δαπάνης που αφορά τους ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου.

Πιο συγκεκριμένα στην 3η αυτή αναμόρφωση και στο 3ο τμήμα της που αφορά την ενίσχυση πιστώσεων γίνεται αύξηση στον κωδικό που αφορά τη μισθοδοσία των ειδικών συνεργατών κατά 2.500 € και στον κωδικό που αφορά τη δαπάνη ασφάλισης γίνεται αύξηση 1.500 €.

Η συνολική δαπάνη για την πληρωμή των ειδικών συνεργατών του δημάρχου ανέρχεται σύμφωνα με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο ποσό των 103.797,88 €.

Μετά την αναμόρφωση αναμένεται να εκδοθεί και η σχετική προκήρυξη.

Στην ίδια αναμόρφωση υπάρχει πρόβλεψη για μείωση της αντιμισθίας των αιρετών κατά 8.000 € ενώ μηδενίζεται και η προβλεπόμενη δαπάνη 6.500 € για την πρόσληψη Συμπαραστάτη του Δημότη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμόρφωση του προϋπολογισμού καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία των μελών του δ.σ. αλλά θα ισχύσει βάσει των διατάξεων του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ