ΤΟ ”ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ” Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΚΙ’ ΑΛΛΟ;

Ανακοίνωση της παράταξης “ΣΥΝ Πολιτεία” δήμου Τυρνάβου

Σε νέα πρόσληψη ειδικού συνεργάτη-συμβούλου θα προχωρήσει ο κ. Δήμαρχος. Αυτή τη φορά θα προσλάβει δημοσιογράφο . Ναί δημοσιογράφο. Γιατί, τί τον θέλει ο Δήμαρχος τον δημοσιογράφο και σε τί θα βοηθήσει τον πολίτη;

Ένα χρόνο τώρα ο Δήμαρχος προσλαμβάνει ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες.

Ωραία να συμφωνήσουμε  πως χρειαζόταν τεχνικό σύμβουλο και προσέλαβε ειδικό συνεργάτη μηχανικό, για να καλύψει γενικώς ανεπάρκειες, εντάξει.

Επίσης να θεωρήσουμε πως έχει ανάγκη από νομική κάλυψη και προσέλαβε ειδικό σύμβουλο δικηγόρο, ενώ ο Δήμος ως νομικό πρόσωπο δεν έχει μόνιμη συνεργασία με δικηγόρο, εντάξει.

Ακόμη να πούμε πως χρειάζεται συντονισμός του έργου, πιθανόν των αντιδημάρχων και προσέλαβε γενικό γραμματέα, εντάξει.

Αλλά όλους τους άλλους τί τους θέλει. Και δεν είναι λίγοι. Έχει δημιουργήσει ένα κύκλο ανθρώπων που είναι φυσικό να ασκούν όχι απλά συμβουλευτικό έργο αλλά εκτελεστικό έργο που ξεπερνά τους αιρετούς εκλεγμένους της παράταξής του. Και τώρα δημοσιογράφος. Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί, αλλά:

Να θυμίσουμε  στον κ. Δήμαρχο πως δεν  είναι  Δήμαρχος Αθήνας αλλά Δήμαρχος Τυρνάβου και το μέγεθος του Δήμου δεν επιτρέπει όλα αυτά.

Να θυμίσουμε επίσης και να συγκρίνουμε την τακτική του προηγούμενου Δημάρχου κ. Σαρχώση που ήταν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.  Ο κ. Σαρχώσης, όχι μόνο δεν προσέλαβε συμβούλους αλλά επέλεξε για τα πρώτα χρόνια, κάποιοι αντιδήμαρχοι που ασκούσαν βασικό έργο να μην αμείβονται (ενώ ήταν εφικτό), δίνοντας έτσι το παράδειγμα στους όρους άσκησης αιρετής διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ