ΝΥΧΤΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2020 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά προγραμματίζονται βραδιές ισπανόφωνου κινηματογράφου στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου. Οι προβολές γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος του Ινστιτούτου Θερβάντες «Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος», σε συνεργασία με τις πρεσβείες της Ισπανίας, της Αργεντινής και της Ουρουγουάης στην Αθήνα και υλοποιούνται με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου, της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας και του Αναψυκτηρίου-Καφέ του Διαχρονικού Μουσείου.

Επιλεγμένες ταινίες με δωρεάν είσοδο και η δροσιά του κήπου του Διαχρονικού Μουσείου αποτελούν ακαταμάχητο συνδυασμό για τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

Έναρξη την Τρίτη 30 Ιουνίου, ώρα 21.30, με την ταινία:

Τα πρόβατα δεν χάνουν το τρένο (Ισπανία, 2014, 103’). Κωμωδία του Άλβαρο Φερνάντεζ Αρμέρο με τους: Ραούλ Αρεβάλο, Ίνμα Κουέστα και Αλμπέρτο Σαν Χουάν: μια ταινία που προσεγγίζει με πολύ έξυπνο τρόπο σύγχρονα ζητήματα, όπως ο γάμος, ο έρωτας και η οικονομική κρίση, παρουσιάζοντάς τα με δροσιά και αρκετές δόσεις χιούμορ.

Λόγω της εφαρμογής των οδηγιών ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων σε ανοιχτούς χώρους, ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος. Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2413 508252 και ώρες: 10.00-14.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ