ΟΙΚΟΠΕΔΑ “ΖΟΥΓΚΛΕΣ” ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία κάποιων συμπολιτών τους οι οποίοι αν και διαθέτουν σπίτια ή οικόπεδα εντός κατοικημένης περιοχής τα έχουν εγκαταλείψει με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί σε μικρές ζούγκλες, αλλά και υγειονομικές βόμβες εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους τόσο για τη γειτονιά όσο και για τις περιουσίες των περιοίκων.

Αναγνώστες που επικοινώνησαν με το paidis.com υποστηρίζουν ότι σε μία περίπτωση στην οδό Θερμοπυλών υπάρχει εγκαταλελειμμένο σπίτι που πέραν των χόρτων και των δένδρων έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης αλλά και φωλιά ερπετών με αποτέλεσμα οι περίοικοι να φοβούνται για την υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους που κινδυνεύουν από δάγκωμα φιδιών.

Σε άλλη περίπτωση κοντά στο υδραγωγείο υπάρχει ανάμεσα στα σπίτια οικόπεδο όπου τα χόρτα έχουν φτάσει τα δύο μέτρα και ειδικά τώρα που έχουν ξεραθεί είναι μια εύφλεκτη μάζα που μπορεί εύκολα να μετατρέψει σε κόλαση τη γύρω περιοχή καταστρέφοντας σπίτια και περιουσίες.

“Γράψτε κάτι γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν, στο δήμο που επικοινωνήσαμε μας είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και έχουν ως προτεραιότητα τις δημοτικές εκτάσεις. Αλήθεια αφού δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, τότε γιατί βγάζουν ανακοινώσεις και απειλούν με πρόστιμα όσους έχουν ακαθάριστα τα οικόπεδά τους;”, σημειώνει ένας από τους διαμαρτυρόμενους ιδιοκτήτες που ζητά από τα στελέχη της δημοτικής αρχής να κάνουν μία βόλτα στην πόλη, να εντοπίσουν τα προβληματικά σημεία και γιατί όχι να επιβάλουν και πρόστιμα σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων.

φωτο αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ