ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ξεκινούν την 1η Ιουλίου τα try out του συλλόγου – Στο προπονητικό τιμ και ο Ανδρέας Παπαθανασίου

Είδηση που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φιλάθλους του γυναικείου μπάσκετ έρχεται από τον Τύρναβο και πιο συγκεκριμένα από τον Γ.Σ Τυρνάβου, που όχι μόνον προχωρά στη δημιουργία γυναικείου τμήματος μα η ομάδα θα μετέχει και στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας οι πρώτες αθλήτριες έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους και πάτησαν το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης, ενώ όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο από 1ης Ιουλίου και κάθε Δευτέρα (16:00 έως 17:30) και Τετάρτη (17:00 έως 18:30) ξεκινούν τα try out του Tirnavos BC.

«Οι προπονήσεις θα είναι ανοικτές για αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και, εφόσον  ικανοποιήσουν το προπονητικό team, να ενσωματωθούν στην αντρική και γυναικεία ομάδα αντίστοιχα, που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις προπονήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο τμήματος μπάσκετ Ιωάννη Ευαγγέλου στο τηλ. 6947290770.

Δυνατή ενίσχυση και στο τεχνικό τιμ του Tirnavos BC  με την προσθήκη του Ανδρέα Παπαθανασίου
Στο τεχνικό επιτελείο του τμήματος μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, προστέθηκε ο Ανδρέας Παπαθανασίου, ο οποίος θα καθοδηγεί το παιδικό τμήμα αναλαμβάνοντας επίσης την εποπτεία των τμημάτων της ακαδημίας μας, και θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή της αντρικής ομάδας  Αχιλλέα Ζυγελόπουλο.
Ο Ανδρέας Παπαθανασίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.
 Όσοι τον γνωρίζουν από κοντά λένε ότι πρόκειται για ένα πολύ σεμνό άνθρωπο που σε κερδίζει αμέσως με την ευγένεια του και με την διάθεση να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως μπορεί.
Είναι δεδομένο ότι η επιλογή του από την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου τηρεί όλες τις προδιαγραφές για να αποδειχτεί καίρια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Ανδρέα καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Tirnavos BC

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ