Μ. ΚΑΛΑΚΩΝΑ ΚΑΙ Σ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανανέωσαν Σολωμού και Καρτσαμάρη

Νέες αφίξεις στην Ολύμπια Λάρισας, που μετά την παραμονή της στην Α2 Γυναικών προχωρά σε προσθήκες για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο αθλητριών από τον Απόλλωνα Καρδίτσας, της Μαρίας Καλακώνα και της Σήλιας Αντωνοπούλου.

Η Μαρία Καλακώνα, με καταγωγή από την Πάρο όπου ξεκίνησε την αθλητική της σταδιοδρομία, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στις θέσεις της power forward και center.
Έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία χρόνια δυο συνεχόμενες φόρες το πρωτάθλημα Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με την ομάδα του Α.Ο. Απόλλων Καρδίτσας ενώ την προηγούμενη σεζόν 2019-2020 ήταν πρώτη στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Πριν την εισαγωγή στο Π.Θ. αγωνιζόταν στην Αθήνα με την ομάδα του Κρόνου Αγ. Δημητρίου όπου και ανήκει.

Η Λαμιώτισσα αθλήτρια Σήλια Αντωνοπούλου ύψους 1.88 αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, ενώ ξεκίνησε την μπασκετική της σταδιοδρομία από την Αναγέννηση Λαμίας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Αθήνα και στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.
Τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους λόγω σπουδών αγωνίστηκε στον Απόλλων Καρδίτσας με τον οποίο πανηγύρισε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΣΟΛΩΜΟΥ-ΚΑΡΤΣΑΜΑΡΗ

Εξάλλου την ανανέωση της συνεργασία τους με τις γκαρντ Σολωμού και Καρτσαμάρη ανακοίνωσαν οι «πορτοκαλί».

Η Θεοφανώ Σολωμού, ξεπερνώντας υποχρεώσεις που την κράτησαν μακριά από τον σύλλογο το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν, φέτος δηλώνει παρούσα από την αρχή της περιόδου και αποτελεί με τις ικανότητες της μια δυναμική ενίσχυση του ρόστερ της Ολύμπιας, ενώ η νεαρή Εδεσσαία γκαρντ Νίκη Καρτσαμάρη, η οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την περασμένη περίοδο, συνεχίζει επίσης στην ομάδα έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ