ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί του 1ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα ευχαριστούν θερμά τους κάτωθι για τη δωρεά των αντίστοιχων ειδών, χάρη στην οποία διευκολύνθηκε η ισότιμη πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση αλλά και η δημιουργική απασχόληση των νηπίων και τα οποία αποτελούν χρήσιμα εργαλεία στην περαιτέρω άσκηση του παιδαγωγικού και επιστημονικού έργου:

τη Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δήμου Τυρνάβου που ικανοποίησε σχετικό αίτημα και  προμήθευσε το σχολείο με φορητό υπολογιστή (λάπτοπ)

Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη δωρεά  ταμπλετών (tablets)

Την επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για τη χορηγία δωροεπιταγής με την οποία συμπληρώθηκε το απαραίτητο ποσό για την αγορά ενός παιχνιδιού κήπου ( πλαστικό σπιτάκι με κουζίνα)

Την κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη και τον κ. Γ. Φούκα για την δωρεά φυτών και δένδρων

Τέλος, οι Προϊσταμένες του 1ου κ. Μαρία Τσιάκα – Ανδρεοπούλου και του συστεγαζόμενου 4ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα κ. Ευγενία Σίμου, ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις ενέργειές του προκειμένου να καταστεί ο αύλειος χώρος των 750 τ.μ. ένας χώρος ασφαλής, πράσινος, αισθητικά όμορφος και μακροπρόθεσμα σκιερός για τις εξωτερικές δραστηριότητες των μικρών μαθητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ