ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Τέλος στην εκκρεμότητα που αφορά στην ανάδειξη του κυπελλούχου της ΕΠΣΛ έδωσε η σχετική εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου που έγινε δεκτή από τη διοίκηση της τοπικής Ένωσης και σύμφωνα με την οποία η διοργανώτρια θα διενεργήσει κλήρωση για την τυπική ανάδειξη του τροπαιούχου την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία της.

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ ο κυπελλούχος θα προκύψει από την κληρωτίδα, αφού οι αγώνες διεκόπησαν λόγω της πανδημίας, ενώ σε τοπικό επίπεδο τέσσερις είναι οι διεκδικητές του τροπαίου, με τους Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αετό Μακρυχωρίου, ΠΟΕ και Φαλανιακό να έχουν φτάσει στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Θυμίζουμε πως από τις παραπάνω ομάδες Φαλανιακός και ΠΟΕ πρόλαβαν να αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για έναν επαναληπτικό που δεν έγινε ποτέ λόγω πανδημίας, με τους άλλους δύο διεκδικητές να μην αγωνίζονται ποτέ λόγω των μέτρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ αναφέρει τα εξής:

“Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Κυπέλλου που έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 20.00′ στα γραφεία της διοργανώτριας θα διενεργηθεί η κλήρωση για την τυπική ανάδειξη του νικητή της φετινής διοργάνωσης (Κυπελλούχου). Στην διαδικασία θα μετάσχουν οι τέσσερις ομάδες που είχαν φθάσει στην ημιτελική φάση του θεσμού, ήτοι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης από την Γ’
Εθνική και οι τρεις πρώτοι της Α’ Κατηγορίας DeTox Αετός Μακρυχωρίου, ΠΟ Ελασσόνας και Φαλανιακός”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ