1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 1ο Δ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ»

Το 1ο Δημ.Σχ. Αμπελώνα συμμετέχει πάντα σε δράσεις που διοργανώνει η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας με σημαντικές επιτυχίες. Αυτή τη φορά η δράση αφορούσε στο πώς βίωσαν τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας, τι έκαναν και πώς το αντιμετώπισαν.

Συγκεντρώθηκε πλούσιο υλικό από ζωγραφιές, κατασκευές, συνταγές μαγειρικής και παρασκευές από τα παιδιά, στίχοι και μελοποίηση των στίχων από τα παιδιά. Από αυτό το υλικό δημιουργήθηκε ένα βίντεο, το οποίο διαμορφώθηκε κατάλληλα και δόθηκε στην Υπεύθυνη Σχ. Δραστηριοτήτων κ. Κων/να Χατζημίχου.

Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι: Θοδωρής Τσιαμπαλής, Ασπασία Τσότσα, Δέσποινα Μπαρμπαγιάννη, Κατερίνα Ντόβα, Καλλιόπη Ντόβα, Ελένη Καρανίκα, Χαρά Κατή, Νίκος Λάγγας.

Το αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά της Ε2΄τάξης να διακριθούν για τους στίχους και τον τρόπο μελοποίησης του τραγουδιού και να βραβευτούν  με το 1ο βραβείο, στην κατηγορία «τραγούδι», σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην αυλή  του 2ου Δ.Σχ. Λάρισας, παρουσιάζοντας στο κοινό το τραγούδι που δημιούργησαν. Στην τελετή βράβευσης των έργων παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν τις συμμετοχές  των παιδιών ο Περιφερειακός Δ/ντής  Εκπ/σης  Θεσσαλίας κος Γιώργος Δοδοντσάκης, η Δ/ντρια Α΄θμιας Εκπ/σης κα Σοφία Παπαδοπούλου, η Υπεύθυνη του  Τμήματος Σχ. Δραστηριοτήτων κ. Κων/να Χατζημίχου, η υπεύθυνη σχολικών προγραμμάτων κ. Ναυσικά Κουλαξίδου, οι γονείς των παιδιών και εκπαιδευτικοί των σχολείων που βραβεύτηκαν.

Στην τελετή παραβρέθηκε και η δ/ντρια του σχολείου κ. Κερασούλα Γκούμα.

Στην δραστηριότητα αυτή συνεργάστηκαν η δασκάλα της τάξης Ευθυμία Τσιγάρα-Παλάσκα  με την δασκάλα της Μουσικής κ. Αικατερίνη Βελεσιώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ