ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Ανακοίνωση – ενημέρωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών ν.Λάρισας με αφορμή χθεσινό κάλεσμα της αυτοαποκαλούμενης “πλειοψηφίας του ψηφοδελτίου της παράταξης”

Οι αρνητές των δημοκρατικών διαδικασιών και αυτοαποκλειόμενοι, βρίσκονται σε απελπιστικό αδιέξοδο μοναξιάς και πανικού. Οδηγούνται σε πρακτικές κατάχρησης και σφετερισμού θεσμικών οργάνων.

Ψευδεπίγραφες ανακοινώσεις παραπλάνησης αναρτώνται με ευθύνη τους στα ΜΜΕ. Η ΔΑΚΕ Δ.Ε. ν.Λάρισας λειτουργεί εφαρμόζοντας στο ακέραιο τις αρχές του Κανονισμού Λειτουργίας της.  Οι λίγοι διαφωνούντες έθεσαν με προσωπική τους επιλογή, τους εαυτούς τους, εκτός της Παράταξης λόγω των προσωπικών τους εμμονών και της ιδιοκτησιακής τους λογικής.

Η ανακοίνωση λοιπόν των ολίγων είναι παραπλανητική, ψευδεπίγραφη και συνεπώς καλούμε τους συναδέλφους να μην ακολουθούν λαοπλάνους και ανθρώπους σε σύγχυση.

Αυτονόητο είναι ότι η ανακοίνωση οποιωνδήποτε δήθεν «αποφάσεων», στη δηλωθείσα «συνάντηση», ουδεμία ισχύ έχει.

Η Τ.Ε. της ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας, λειτουργεί θεσμικά, συλλογικά και  δημοκρατικά. Ως εκ τούτου , δεν υπάρχει χώρος για «στελέχη» τα οποία ενδιαφέρονται να επιβάλλουν προσωπικές τους «αρχές». Όλοι μας οφείλουμε να στηρίζουμε και να αγωνιζόμαστε για τις αρχές της ΔΑΚΕ και μόνο.

Όσοι επιχειρούν με σχήματα φαντάσματα και αντιδεοντολογικές , πέρα από κάθε νομιμότητα, ενέργειες να οικειοποιηθούν την ιστορία της μεγάλης φιλελεύθερης Παράταξης, βαδίζουν σε ολισθηρό και μοναχικό δρόμο. Σε δρόμο χωρίς επιστροφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ