ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΥΡΝΑΒΟ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Εκδήλωση με θέμα: «Λάρισα -Αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος για τον τουρισμό και την οικονομία» θα πραγματοποιήσει η ΟΝΝΕΔ την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 19.00 στην κοίτη του Πηνειού κάτω από τη γέφυρα Αλκαζάρ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη προτάσεων για την ανάπλαση και εκμετάλλευση των πνευμόνων πρασίνου που βρίσκονται εντός του αστικού ιστού ώστε να γίνει η πόλη μας ένας εναλλακτικός τουριστικός προορισμός που θα συμβάλλει ταυτόχρονα και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Τη συζήτηση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα τοποθετηθούν ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Λάρισας Χρήστος Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου.

Στις 12.00 μ.μ ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό «Ενιπέας» της Επαρχίας Φαρσάλων, ο οποίος αποτελείται από 65 άτομα οι οποίοι καλλιεργούν σιτάρι, κριθάρι, βαμβάκι, όσπρια, τα οποία και εξάγουν.

Στις 13.30 μ.μ θα έχει συνάντηση με μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού Τυρνάβου- Αργυροπουλίου ο οποίος αποτελείται από παραγωγούς που καλλιεργούν μήλα, ροδάκινα, αχλάδια και άλλες καλλιέργειες.

Στις 17.00 μ.μ θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λάρισας στα γραφεία της ΔΕΕΠ Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ