ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΛΑΧΑΝΑ

Στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Γαλήνη του δήμου Κιλελέρ θα ψαλεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 11 π.μ. η νεκρώσιμη ακολουθία για τον αντιπρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Λάρισας Αλέκο Λαχανά που έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή το θάνατο του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή εξέδωσε η γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

“Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον συνάδελφο Αλέκο Λαχανά, μέλος της Γραμματείας, Αντιπρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Πλατυκάμπου.

Ο Αλέκος Λαχανάς είχε ενεργή συμμετοχή και δράση στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς επί συνεχή χρόνια, με πρωτοπόρο ρόλο από τα μεγάλα μπλόκα το 1995 και μετέπειτα και πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στο αγροτικό κίνημα της Λάρισας.

Αποχαιρετάμε με θλίψη ένα συνεπή αγωνιστή για τα δίκια της αγροτιάς που έδινε πάντα με μαχητικότητα και αυταπάρνηση την μάχη μέσα από τις γραμμές του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.  Ο Αλέκος πίστευε ακράδαντα ότι η οργάνωση στους Αγροτικούς Συλλόγους, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, οι συντονισμένοι αγώνες είναι ο δρόμος για να έχουμε αποτελέσματα στις διεκδικήσεις μας.

Δίνουμε υπόσχεση για συνέχιση του αγώνα μας, για το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, την συσπείρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στους συλλόγους, την ανάπτυξη πολύμορφων κινητοποιήσεων αφού όπως και ο ίδιος πίστευε, μόνο οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα.

Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην σύζυγο και τα παιδιά του, σε όλους τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί στην Γαλήνη Λάρισας. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγωνιστή Αλέκο Λαχανά”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com