ΕΡΧΟΝΤΑΙ «ΟΙ ΚΑΡΑΝ-ΜΠΙΝΑΤΟΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

Πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου από την Κρανιά Ολύμπου και το «Χοροστάσι»

Από το θέατρο «Χοροστάσι» στην Κρανιά Ολύμπου ξεκινά τις καλοκαιρινές του παραστάσεις το Θέατρο Τεχνών, που επανακάμπτει μετά την πανδημία με μια απολαυστική επιθεώρηση με τον… εύγλωττο τίτλο «Οι Καραν-μπινάτοι», σε κείμενα και σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη.

«Πρόκειται για μια ευχάριστη, σύγχρονη και επίκαιρη επιθεώρηση που περιλαμβάνει έξι θεατρικά νούμερα δοσμένα με ιδιαίτερο χιούμορ που θα απολαύσει ο θεατής», ανέφερε ο Χρ. Δημητριάδης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τους συντελεστές της παράστασης, ενώ παίρνοντας τον λόγο ο Στ. Ντικούλης μίλησε για μια επιθεώρηση «βγαλμένη μέσα από την τραγικότητα της πανδημίας».

«Κάνουμε μια επιθεώρηση μακριά από βωμολοχίες, με κέφι και βγαλμένη μέσα από την τραγικότητα της πανδημίας. Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα βρήκαμε τον παλμό και το “συντακτικό” της παράστασης με έναν θίασο εξαίρετων ηθοποιών, σε μια δουλειά που βγάζει γέλιο σε μια δύσκολη συγκυρία», υποστήριξε ο κ. Ντικούλης.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Στέλιος Ντικούλης, Βασίλης Καρμίρης, Εύα Τριανταφύλλου, Ανδρέας Ζυγογιάννης, Βάνα Καταραχιά, Βασιλική Δούφα και Έλενα Γράβαλου.
Τη μουσική επένδυση και τα τραγούδια επιμελούνται οι: Θέμης Σαμαντζής και Έλενα Γράβαλου, στα Κοστούμια και το Φροντιστήριο: Βάνα Καταραχιά, ήχος και φως: Θάνος Φλωράς, τις χορογραφίες έκανε η Αναστασία Κελέση, τα σκηνικά είναι του «Θεάτρου Τεχνών» και το βίντεο του Χρήστου Δημητριάδη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 10 ΠΡΩΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ» Κρανιά Ολύμπου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΖΟΥΛΑΣ» Λίμνη Πλαστήρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΗΤΗΣ»- «Τοπική Κοινότητα» & «Μορφωτ. Σύλλογος»

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΛΣΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ»  Αγιά Λάρισας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΘΕΑΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» Βελίκα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ» Αμπελάκια Λάρισας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΘΕΑΤΡΟ ΦΡΟΥΡΙΟ» ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τρίκαλα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΣΚΛΗΘΡΟΥ» Σκλήθρο Αγιάς

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΑΝΗΣ»-«Tunel Festibal-2020»

Σημειώνεται πως οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21.30, ενώ το πρόγραμμα παραμένει ανοιχτό, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Προγραμματισμού Περιοδείας του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ» Βάνα Καταραχιά στο τηλ. 2410-534313 για το κλείσιμο παραστάσεων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ