1,23 ΕΚ. € ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την ικανοποίηση του και τις θερμές ευχαριστίες προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την επιχορήγηση 1,23 εκατ ευρώ από το ΥΠΕΣ στο δήμο Τυρνάβου για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών παλαιοτέρων ετών εκφράζει, με δήλωση του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

Όπως είναι γνωστό με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, επιχορηγούνται σε πρώτη φάση 84 δήμοι, μεταξύ των οποίων και ο δήμος Τυρνάβου, ο μοναδικός σε επίπεδο νομού, για την άμεση αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ιδιώτες.

Ο Γ. Κόκουρας

Στη δήλωση του ο κ. Κόκουρας αναφέρει τα εξής: Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την επιχορήγηση 1,23 εκατ ευρώ από το ΥΠΕΣ στο δήμο Τυρνάβου για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών για την άμεση αποπληρωμή οφειλών. Απόφαση που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή, χωρίς οικονομικά βάρη. Πρόκειται για μια δίκαιη λύση, η οποία ρίχνει «ζεστό» χρήμα στην αγορά και ιδιαίτερα στην τοπική οικονομία του Τυρνάβου, σε μια δύσκολη -λόγω και του κορωνοϊού- εποχή, με την έλλειψη ρευστότητας των επιχειρήσεων να είναι έντονη.

Σαν δημοτική αρχή Τυρνάβου νιώθουμε ικανοποίηση γιατί η συντονισμένη και επίπονη προσπάθεια που καταβάλαμε, στέφθηκε από επιτυχία. Το νοικοκύρεμα των οικονομικών μας αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για να μπούνε οι βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com