ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας βρέθηκε ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου όπου ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στους δικαιούχους του Δήμου Ελασσόνας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα ενημέρωσε το δήμαρχο ότι η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και οι δικαιούχοι του προγράμματος ανέρχονται σε 399.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος κ. Γάτσας τόνισε: «Οι υπηρεσίες του δήμου μας, παρά τις δυσκολίες στην τήρηση των απαιτούμενων μέτρων, λόγω του κορωνοϊού,  είναι πάντα δίπλα στους πολίτες.  Οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας και του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, έχουν τεθεί και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τον πολίτη, στήνοντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας. Κανένας δημότης μας δεν πρέπει να είναι μόνος του σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είμαστε δίπλα του, αιρετοί,  εργαζόμενοι και εθελοντές, αλληλέγγυοι».