ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η απάντηση του προέδρου της ΚΕΔΗΤ Ανδ. Γιαννόπουλου στον Ν. Τσικούρα και όχι μόνο
Με επιστολή μας στον τύπο εξηγήσαμε αναλυτικά στους δημότες, ότι ο λόγος που δεν άνοιξε ακόμη το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο και η ανοιχτή πισίνα δεν είναι οικονομικός. Η σημερινή δημοτική άρχη διαθέτει το κονδύλι που χρειάζεται για να λειτουργήσει η πισίνα ολόκληρη τη σεζόν. Δυτυχώς κάποιοι επιλέγουν να πουν ψέμματα και να παραπληροφορήσουν.
Ίσως επειδή έτσι βολεύει αυτούς που υπαγορεύουν επιστολές. Είναι οι ίδιοι που σαμποτάρουν το έργο της ανάπλασης της Πλατείας, που ζητάνε ανερυθρίαστα να διαμαρτυρηθούμε όταν το ΥΠΕΣ μας δίνει 500 χιλ ευρώ δώρο για να πληρωθούν χρέη παλαιών ετών, που όταν η τότε δημοτική αρχή του αείμνηστου Θανάση Νασίκα έφερνε την πρόταση δημιουργίας του Πολυδύναμου το καταψήφιζαν και το πολεμούσαν.
Οι ίδιοι επέλεξαν τον θλιβερό δρόμο της απόλυτης άρνησης, ίσως επειδή ο λαός του Δήμου Τυρνάβου δεν επέλεξε τη μεγαλοσύνη τους στις εκλογές και τους καταψήφισε, πράγμα που  ακόμη δε μπορούν να αποδεχτούν. Επαναλαμβάνουμε, όχι για αυτούς που δε θέλουν να καταλάβουν και επιλέγουν να εκθέτουν όσους υπογράφουν επιστολές, αλλά για τον κόσμο. Ο λόγος που το Πολυδύναμο παραμένει κλειστό είναι ότι δεν έχει δοθεί ακόμη από το Υπουργείο Εσωτερικών η έγκριση για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για την τήρηση των μέτρων πρόληψης και υγιεινής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Και με την υγεία των δημοτών εμείς δεν παίζουμε, όπως όσοι πριν λίγους μήνες μας διαβεβαίωναν ότι ο κορωνοϊός ήταν μια απλή γριπούλα και μας καλούσαν να ξεφαντώσουμε στα πάρτυ και τις παρελάσεις του καρναβαλιού. Το Πολυδύναμο θα λειτουργήσει μόνο με απόλυτη τήρηση των κανόνων υγειινής και μόνο με την ύπαρξη των ανθρώπων που θα τους εφαρμόζουν.
Διότι αν υπάρξει εκεί κρούσμα κορωνοϊού κανείς δε σωθεί από όσους ανεύθυνους διαβεβαίωναν ότι αυτός είναι ακίνδυνος σαν μια γριπούλα, ούτε από όσους ανεύθυνα παραπληροφορούν.
Η Υγεία των δημοτών  δεν είναι πολιτικάντικο παιχνίδι. Το Πολυδύναμο θα ανοίξει για όλους τους δημότες με την πλήρη τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ