300.000 € ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το ποσό των 300.000 € που εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Π. Σαρχώση από το υπουργείο Εσωτερικών για τη μελέτη που αφορά τα έργα στο χείμαρρο Καναρά στο Αργυροπούλι τα οποία θα εξασφαλίσουν την αντιπλημμυρική προστασία στην περιοχή, παραμένουν εδώ και σχεδόν 2 χρόνια στα ταμεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας που ήταν ο αποδέκτης της χρηματοδότησης, αφού μέχρι σήμερα ο δήμος Τυρνάβου δεν έχει ετοιμάσει τα απαραίτητα τεύχη δημοπράτησής της.

Σίγουρα πρόκειται για μία αδικαιολόγητη καθυστέρηση, η οποία βαρύνει τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com η περιφέρεια Θεσσαλίας μόλις τα παραλάβει είναι έτοιμη να τη δημοπρατήσει ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις για ένα έργο που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο στην περιοχή του Αργυροπουλίου που επί σειρά ετών προτάσσει σαν αίτημα τη διευθέτηση του χειμάρρου Καναρά ώστε να θωρακιστεί το χωριό απέναντι στους κινδύνους πλημμύρας.

Αναμφισβήτητα θα πρέπει η σημερινή δημοτική αρχή να βρει τρόπους ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα τα τεύχη δημοπράτησης και να παραδοθούν στην περιφέρεια γιατί είναι κρίμα να χαθούν χρήματα που όπως γνωρίζουμε με πιέσεις εξασφάλισε ο πρώην δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ