ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζουν το αποτρόπαιο έργο τους οι απάνθρωποι που επιμένουν να σπέρνουν τον θάνατο με φόλες εντός και εκτός της Λάρισας, ενώ μόνο τις τελευταίες μέρες τουλάχιστον 4 αδέσποτα σκυλιά εξοντώθηκαν με αυτόν τον τρόπο λίγο έξω από την πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, τραγικό τέλος βρήκαν τέσσερα σκυλιά που την Πέμπτη και την Παρασκευή εντοπίστηκαν «φολιασμένα» λίγο έξω από τη Λάρισα και στο ύψος γνωστής εταιρίας ταχυμεταφορών που βρίσκεται στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Λαρίσης-Φαρσάλων, ενώ πληροφορίες που έφτασαν στο paidis.com αναφέρουν πως τουλάχιστον 5 ακόμη σκυλιά που κινούνται στην ίδια περιοχή αγνοούνται.

Τα άτυχα τετράποδα, που εντοπίστηκαν νεκρά σε διπλανά της εταιρίας χωράφια και οικόπεδα, φρόντιζαν υπάλληλοι της επιχείρησης μεταφορών αλλά και φιλόζωοι, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι ενόχλησαν κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας που τα στοχοποίησε, για να προχωρήσει στην εξόντωσή τους με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο.

Φιλόζωοι συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων σκυλιών που αγνοούνται, ενώ απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την απάνθρωπη ενέργεια να επικοινωνήσει με τις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του δράστη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ