ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ, ΑΠΟΦΑΙΝΟΜΑΙ, ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ

Η απάντηση του Ν. Τσικούρα στον πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ Ανδ. Γιαννόπουλο

Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, άκουσα τους συμπολίτες μου να αισθάνονται δικαιωμένοι μετά την τοποθέτησή μου πάνω στο θέμα του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πλήρη στήριξη και τα όμορφα μηνύματά σας, τα οποία μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να διεκδικώ ως απλός δημότης τα αυτονόητα…!

Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τους ανθρώπους να συσπειρώνονται γύρω από το κοινό καλό, το οποίο ξεπερνά ιδεολογίες και συμφέροντα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό! Σχετικά με ένα σχόλιο περί «υπαγόρευσης», το οποίο ευθαρσώς και ανυπόστατα εξέφρασε ο «αρμόδιος» για το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο για τα δικά μου γραφόμενα, θα ήθελα να τον ενημερώσω πως εγώ τοποθετούμαι, αποφαίνομαι, γράφω και μιλάω με μοναδικό «σύμβουλο» τη συνείδησή μου και αφουγκραζόμενος τη γνώμη των συμπολιτών μου, τους οποίους έχω μάθει να κοιτώ στα μάτια.

Άλλοι είναι εκείνοι που χρειάζονται προσωπικούς συμβούλους και εκπροσώπους τύπου προκειμένου να τοποθετούνται στα εκάστοτε ζητήματα, τους οποίους πληρώνουν μάλιστα και αδρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ