ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Τον Πανιώνιο που παλεύει για τη σωτηρία του υποδέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο FC ARENA η ΑΕΛ, όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League, αν και με παίκτη παραπάνω από το 31’ δεν βρήκε δίχτυα, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Οι κυανέρυθροι που δίνουν μάχη επιβίωσης απείλησαν μόλις στο 7’, με την κεφαλιά του Σταυρόπουλου να φεύγει άουτ, ενώ στο 14’ ο Οικονομίδης δοκίμασε το πόδι του από μακριά δίχως να ανησυχήσει τον Κρίστινσον.

Οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου παρουσιάστηκαν με προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους αν και είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τη συμπλήρωση του ημιώρου, όταν και ο «ιστορικός» έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντομίνγκες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο στο 35’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά και ο Μπέρτος με απίστευτη προβολή κατάφερε να σταματήσει το σουτ του Λυμπεράκη από τη μικρή περιοχή!

Στο 38’ ο Παπάζογλου έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και ταυτόχρονα να «σπάσει το ρόδι» πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΛ, καθώς στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στον Ευαγγέλου, βρήκε στο δοκάρι του Πανιώνιου και απομακρύνθηκε, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ πίεσε για το γκολ και στο 48’ ο Μιλοσάβλιεβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά για να απομακρύνει με υπερένταση ο Σταυρόπουλος, ενώ στο 58’ ο Μάρκοβιτς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κακή έξοδο του Κότνικ, με τους αμυντικούς του Πανιωνίου να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Οι παίκτες του Λ. Βόκολου με διπλή ζώνη άμυνας έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση, με την ΑΕΛ να επιχειρεί να απειλήσει με μακρινά σουτ δίχως αποτέλεσμα, ενώ στο 75’ το στημένο του Τόρζε έδιωξε ο κίπερ του Πανιωνίου σε κόρνερ, για να φτάσουμε στη φάση του 88’, όταν η κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς επίσης δεν βρήκε στόχο, για να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να μένει με τις ευκαιρίες και τον Πανιώνιο να προσθέτει έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79′ Μούζεκ), Σετσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46′ Ηλιάδης), Βινίσιους (58′ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης (34′ Ευαγγέλου), Μαξίμοβιτς (81′ Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61′ Άρσε), Τσιλούλης

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Fosonline.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ