ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασε το βράδυ της Τετάρτης το Θεσσαλικό Θέατρο που έκανε μια αλλιώτικη πρεμιέρα με την περιπατητική δράση με τίτλο «Επιθεώρηση», που έλαβε χώρα στην πλατεία Λαμπρούλη, στον λόφο του Φρουρίου.

Οκτώ ηθοποιοί, πολύχρωμα κοστούμια από το βεστιάριο του θεάτρου, ζωντανή μουσική, κίνηση και χορός σε μια περιπατητική μουσική παράσταση που στηρίχθηκε σε τραγούδια από παλιές επιθεωρήσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου ενθουσίασαν τους Λαρισαίους ξυπνώντας μνήμες, αλλά και συστήνοντας στο νέο κοινό το όμορφο παρελθόν του.

Στο πλαίσιο της πρωτόγνωρης δράσης, στην οποία τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, ακούστηκαν τρία τραγούδια από την παράσταση Χαιρέτα μου τον πλάτανο, των Κακουλίδη-Λαζόπουλου-Κοντογιαννίδη-«Ελεύθερου Θεάτρου», σε μουσική Λουκιανού Κηλαηδόνη (Χαιρέτα μου τον πλάτανο, Τελεβιζιόν, Disco) και τρία από την επιθεώρηση Μας πήρε το ποτάμι, των Βαγενά-Κολώνα –Σ.Παπαδοπούλου-Νικολακοπούλου-Παπαθανασίου-Ρέππα-Τσιάνου-Φασουλή-Χατζησοφιά,σε μουσική Διονύση Τσακνή (Μας πήρε το ποτάμι, 15 χρόνια Θεσσαλικό, Επιθεώρηση).

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρα 20.15, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ενώ η δράση θα συνεχισθεί και σε άλλες πλατείες της πόλης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κυριακή Σπανού

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Παπουτσή

Κίνηση: Αναστασία Μπρουζιώτη

Ενδυματολογική επιμέλεια: Νικολέττα Καΐση

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Ανδρομάχη Μακρίδου, Αθηνά Σακαλή, Βάνα Σλέιμαν, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας. Παίζει κιθάρα και τραγουδά ο Αλέξανδρος Τσιωνάς.

Φωτογραφίες: Γιάννης  Χατζηαντωνίου

Υπεύθυνοι ήχου:  Νίκος Γεωργάκης, Μάκης Παπατριανταφύλλου

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ