ΑΝΟΥΣΙΑ ΦΙΕΣΤΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το νομό Λάρισας επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος ο οποίος αναμένεται να ξαναπαρουσιάσει στο Κιλελέρ, τα έργα που είχαν ενταχθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” και τα οποία ο ίδιος με απόφασή του βάφτισε έργα του νέου προγράμματος “Αντ. Τρίτσης”. Αλλωστε για το θέμα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση του υπουργείου στις 26 Ιουνίου.

Και λέμε ότι θα ξαναπαρουσιάσει τα έργα, αφού ο ίδιος ο υπουργός με σημερινή του συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα δίνει το στίγμα της επίσκεψης κάνοντας λόγο για 60 έργα συνολικού προϋπολογισμού 135 εκ. € που θα χρηματοδοτηθούν από το νέο πρόγραμμα, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει ότι το σύνολο αυτών των έργων είχαν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” και μάλιστα κάποια από αυτά έχουν ήδη δημοπρατηθεί ή και συμβασιοποιηθεί.

Μάλιστα για τα έργα που θα ξανανακοινώσει για το νομό Λάρισας υπήρξε και σχετικό ρεπορτάζ επίσης στις 26 Ιουνίου.

Και ενώ για το υπουργείο είναι φυσιολογικό να θέλει να κάνει τη φιέστα του για να δείξει ότι κάτι κάνει είναι πλέον στο χέρι των δημάρχων να ζητήσουν απαντήσεις για το τί θα γίνει με τα υπόλοιπα έργα που είχαν προγραμματιστεί να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”, πότε θα υπάρξουν νέα βαφτίσια γιατί περί αυτού πρόκειται και φυσικά να διεκδικήσουν ουσιαστικές χρηματοδοτήσεις για την αυτοδιοίκηση που έχουν παραμελήσει όλες οι κυβερνήσεις.

Αλλιώς αν δεν υπάρξουν και από τους δημάρχους ερωτήσεις και διεκδικήσεις το μόνο που θα μείνει για τις τοπικές κοινωνίες θα είναι η φιέστα του ειδικού, λόγω επαγγέλματος, στις δημόσιες σχέσεις και στην προβολή, υπουργού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ