ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην αστυνομία εξαιτίας ενός συμβάντος στον Αμπελώνα που ενεργοποίησε αστυνομικές δυνάμεις του Α.Τ. Τυρνάβου, της ΟΠΚΕ και της Αμεσης Δράσης που έσπευσαν να συλλάβουν 30χρονο Αμπελωνίτη ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες άσκησε ενδοοικογενειακή βία και φιλονίκησε με γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στη θέα των αστυνομικών ο 30χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του το οποίο οδηγούσε με κλειστά φώτα σε δρόμους του Αμπελώνα, για να πέσει κατά τη διάρκεια της καταδίωξης με το αυτοκίνητο σε τοίχο αυλής σπιτιού.

Οταν έσπευσαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν ο 30χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αντιστάθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει απωθώντας τους αστυνομικούς.

Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα με τις κατηγορίες της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, της επικίνδυνης οδήγησης, της απείθειας και της αντίστασης κατά της αρχής στο αυτόφωρο από όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί η υπόθεσή του τη Δευτέρα ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ