«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out τέθηκε αντιμέτωπη της Λαμίας σε εκτός έδρας αγώνα, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι «βυσσινί» απείλησαν στο 13’, όταν ο Μπέρτος έκανε τη σέντρα, ο Μιλοσάβλιεβιτς με έξυπνο τακουνάκι βρήκε τον Παπάζογλου που έπιασε το σουτ στην κίνηση δίχως να βρει στόχο, ενώ στο 29’ και μετά από κόρνερ ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Επασί.

Η Λαμία αντέδρασε βγάζοντας φάση στο 42’, με την άμυνα να απομακρύνει σε κόρνερ σουτ του Ρόμανιτς, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Φιλίπ να πιάνει το άστοχο σουτ στο 50’ για λογαριασμό της ΑΕΛ, ενώ στο 64’ ήταν η σειρά του Βύντρα να απειλήσει, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Κρίστινσον.

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, χωρίς κλασσική ευκαιρία εκατέρωθεν και με κυρίαρχες τις άμυνες το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας , Ρόμανιτς, Καραμάνος (81′ Βασιλόγιαννης), Αραβίδης (84′ Σάσι)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Παπαζόγλου, Μάρκοβιτς, Σετσέτσοριβτς, Μπέρτος, Πινάκας, Γκαζάλ (35′ Μιχαήλ), Φιλίπ, Βινίσιους (71′ Λουφάκης)

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Fosonline.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ