ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ…

Ενθουσιώδης η υποδοχή της «Επιθεώρησης» του Θεσσαλικού Θεάτρου και στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ξεδιπλώθηκαν μνήμες μαζί με τις μουσικές και τα τραγούδια των Κηλαηδόνη-Τσακνή αλλά και με το πανό με το οποίο έκαναν φινάλε τα μέλη του θιάσου.

Συγκινημένοι οι παλιότεροι και ανάμεσά τους ο εκ των πρωτεργατών του Θ.Θ Κ. Τσιάνος, προσηλωμένος στην εξέδρα έσταζε μέλι με την ολοκλήρωση της περιπατητικής δράσης για το θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Περήφανη η καλλιτεχνική διευθύντρια και έχουσα την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης Κ. Σπανού καμάρωνε τον θίασο, δίχως να διστάσει λεπτό να υπηρετήσει το θέατρο και από τη θέση του… φροντιστή, διπλώνοντας χαμογελαστή το πανό, σε μια άψογη συνεργασία με τον ακούραστο εργάτη του Θεσσαλικού, υπεύθυνο ήχου και όχι μόνο Ν. Γεωργάκη, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του paidis.com.

Στο πλευρό του θεάτρου και ο διεθνούς φήμης Αιγύπτιος χορευτής Τανούρα Χάσαν Μπόλμπολ, που με το πέρας της δράσης έσπευσε να δηλώσει ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, συγχαίροντας εγκάρδια την Αναστασία Μπρουζιώτη που υπογράφει την κίνηση και τη χορογραφία και τη βοηθό σκηνοθέτη Μαρία Παπουτσή, μα και προσφέροντας στους αναγνώστες μας ένα ακόμη χαρακτηριστικό ενσταντανέ που αποτυπώνει το κλίμα που επικρατούσε βράδυ Παρασκευής στην καρδιά της πόλης!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ