ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Με δεδομένη την αγωνία τους για το μέλλον την υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Τυρνάβου εργαζόμενη στην υπηρεσία δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους για τη στάση που τηρεί απέναντί τους η δημοτική αρχή και ειδικότερα ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας ο οποίος απέρριψε πρόσκλησή τους για συνάντηση στο αμαξοστάσιο ώστε να δεσμευθεί ενώπιον όλων των εργαζομένων για την αντιμετώπιση προβλημάτων που τους απασχολούν.

Με αφορμή αυτή την άρνηση του κ. Κόκουρα ο οποίος αντιπρότεινε να έλθει αντιπροσωπεία τους στο δημαρχείο οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν σήμερα γενική συνέλευση στο αμαξοστάσιο κατά τη διάρκεια της οποίας αποφάσισαν να διεκδικήσουν άμεσα από τη δημοτική αρχή την ενίσχυση της υπηρεσίας με μέσα και προσωπικό.

Οπως ανέφεραν θα πρέπει άμεσα να γίνει προμήθεια κάδων, θα πρέπει να γίνει προμήθεια απορριμματοφόρου και φυσικά θα πρέπει να μεριμνήσει η δημοτική αρχή για την ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό, αφού σήμερα λειτουργεί οριακά για την κάλυψη των αναγκών σε όλο το δήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα λόγω της συνέλευσης δεν πραγματοποιήθηκαν τα προγράμματα αποκομιδής των απορριμμάτων στον Τύρναβο και στα χωριά της Δ.Ε. Τυρνάβου.

ΦΩΤΟ αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ