ΟΑΣΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ DE – TOX

Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο του Αμπελώνα το cafe DE-TOX που αποτελεί ένα ακόμη κατάστημα της γνωστής αλυσίδας και λειτουργεί ως επιχείρηση των αδελφών Αγγελόπουλου της γνωστής οικογένειας με παράδοση στο χώρο της εστίασης στην περιοχή.

Σε έναν ανακαινισμένο χώρο με όλα τα χαρακτηριστικά των καφε DE-TOX και με μια υπέροχη αυλή όαση δροσιάς το καφέ DE-TOX έγινε από την πρώτη στιγμή ο αγαπημένος προορισμών νεαρών και μαγαλύτερων από τον Αμπελώνα και τη γύρω περιοχή.

Αλλωστε η εμπειρία DE-TOX είναι κάτι παραπάνω από εμμονή στην ποιότητα των προσφερόμενων ειδών. Είναι η ενέργεια και το ευχάριστο περιβάλλον, οι κεφάτοι εργαζόμενοι και φυσικά η αγάπη προς όλους εσάς.

Τα προσφερόμενα είδη παρασκευάζονται με μοναδικές συνταγές που συνεχώς εξελίσσονται και φυσικά με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες που εγγυούνται ένα μοναδικά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οπως σε όλα τα καταστήματα, έτσι και στο νέο κατάστημα του Αμπελώνα μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά ροφήματα καφέ, σοκολάτας και τσαγιού, αναψυκτικά, χυμούς, παγωτά, milk shake, γρανίτες, snacks, γλυκίσματα, μπάρες δημητριακών, μπύρες και κρασί.

Και φυσικά όλα τα προϊόντα άμεσα στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 24920 31272.

Και μην ξεχνάτε ότι όραμα της αλυσίδας DE-TOX είναι να προσφέρει τον καλύτερο καφέ με τις καλύτερες υπηρεσίες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ